BitterZoet - banner

BitterZoet – muzikale theatervertelling – première donderdag 3 en vrijdag 4 januari

BitterZoet is een ongekende muzikale theatervertelling, die een tocht is naar de klank van rozen. Gespeeld met passie, overtuiging en kippenvel; met een lach, een traan en een goed gevoel om mee naar huis te nemen. Met bitter. En vooral ook met zoet. Ze heet BitterZoet. En dat is ze ook.

972B7B4B-E0E2-4FDF-AE55-C50925A11E29

Liefde! Is ze niet bitterzoet en beide tegelijk? Mooi en lelijk. Rauw en zacht als fluweel. Zoet en bitter. Alphenaar Arjen Siebel gaat als de VERhaler in zijn 5de theatervertelling op zoek naar het zoet en bitter in de liefde, de liedjes daarover en de schoonheid van onze taal die dat verwoordt. Dit keer als verteller mét muziek. Niet alleen, niet eenzaam, maar geflankeerd door maar liefst vier muzikanten. Een knap gespeeld verhaal, dat verrast en tegelijk een feest van herkenning zal blijken te zijn. 

Arjen Siebel speelde als de VERhaler voor het eerst in 2013 het Alphense theater Castellum nagenoeg vol. Gewoon, om een keer gedaan te hebben. En dat bleek de opmaat te zijn naar, inmiddels, een reeks van theater-waardige vertellingen. Stuk voor stuk pareltjes in de Nederlandse taal, verhalen die je de tijd doen vergeten, grote mensenverhalen voor tegen het slapen gaan. Met BitterZoet brengt Siebel zijn vijfde voorstelling. Dit keer opnieuw anders dan alle voorgaande keren, met als grote verrassing een vier-mens-band die de muzikale omlijsting doet.

 Op donderdag 3 januari én vrijdag 4 januari spelen zij samen in Theater Parkvilla. Aanvang is om 20:30uur. 

Arjen Siebel – tekst & spel
Dora Derks – zang & toetsen
Robbin Doppenberg – gitaar
Pepijn Doornenbal – basgitaar
Abel Derks – drums

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>