Love life – mag ik contact?

skype

De VERhaler werkt altijd op maat dus we gaan altijd eerst… even praten :) Ik ben altijd te porren voor nieuwe podia -groot en klein- voor alle soorten vertellingen. Ik maak lange vertellingen van een uur en kortere vertellingen van 20 minuten. Maar als je dat wilt, geef ik met liefde ook een lezing over de kunst van het VERhalenVERtellen.

Het makkelijkste is contact opnemen met Arjen Siebel via
– arjensiebel@gmail.com
facebook.com/deverhaler
linkedin.com/arjensiebel
– tel. 06-2824 7051
Spreek gerust in; ik bel altijd terug!

De VERhaler heeft niet veel nodig; het podium mag staan in je achtertuin, in een grotemensentheater met lichtplannen en geluidsversterking maar ook gewoon op een festival in de open lucht. Vereiste is wel dat het publiek ongestoord kan luisteren en kan wegzakken in het verhaal.

De VERhaler komt tot stand zonder subsidie, bookers, prteams met groepies en fanclubs. Maar mét heel veel lieve vrienden die vaak kosteloos of voor een avond gezellig samen meewerken. Zo breng ik een speciaal saluut aan Abel Derks, Wouter Eizenga, Jan Op ‘t Hof van Picture as Art, Bart van Engeldorp Gastelaars van Picturing Wildlife en Marc van Kaam als voormalig directeur van Theater Castellum en huidig directeur van Luxor Rotterdam.